Haal meer uit je game

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Orange Tennis geeft tennisles in Ede aan tennisspelers van jong tot oud en van recreant tot wedstrijdspeler. Tennistrainingen worden gegeven bij Tesqua in Ede. De nadruk ligt op het goed aanleren van de tennisvaardigheden in een plezierige en actieve sportomgeving. Tennis is leuk en samen wordt het nog leuker!

 

Bespanservice

 

 

 

 

 

 

Bij de Orange Tennis bespanservice kun je je tennisracket laten bespannen. Speel je 1x per week dan raden wij aan 1x per jaar de snaar te vervangen, hiermee behoud je de speeleigenschappen van je racket en het is beter voor de arm. Bij het bespannen van je racket heb je de keuze uit harde en zachte snaren – zachte snaren zijn vaak wat armvriendelijker. Daarnaast kun je variëren met de spanning. Weinig kilo’s geeft meer power en een lagere impact op de arm. Veel kilo’s geeft vaak meer gevoel maar ook een hogere impact op de arm.

Je kunt je tennisrackets inleveren bij je tennistrainer, leden van Tesqua kunnen het racket ook bij de receptie inleveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 06-16177271 of via info@orangetennis.nl

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

TESQUA

Orange Tennis verzorgt tennistraining aan de leden van Tesqua in Ede. Tesqua is een Health & Sports centre met zeven binnenbanen en acht gravelbanen buiten. Veel van de actief sportende leden zijn regelmatig op de tennisbaan te vinden. Naast tennis heb je bij Tesqua ook de mogelijkheid om te squashen, fitnessen, spinnen, deel te nemen aan talloze groepslessen en gebruik te maken van het zwembad en de sauna.  Bij Tesqua worden regelmatig toernooien, competities en jeugdactiviteiten georganiseerd. Met het organiseren van deze evenementen willen we de tennissport en de beleving van het tennis bij Tesqua stimuleren. In de nazomer vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats waar alle Tesqua-leden aan kunnen deelnemen. In de wintermaanden is er een Winter Dubbel Competitie, waarbij de dames en heren om de week de tennisbaan opgaan en een onderlinge competitie afwerken. 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]