Tennistrainers

Haal meer uit je game!

Vanuit Orange Tennis en Orange Tennis TCL geven verschillende tennistrainers training. De trainingen worden verzorgd bij TC Lunteren en Tesqua in Ede.

André Maessen

André Maessen (Tesqua)

André Maessen haalde zijn KNLTB B-licentie aan het CIOS en deed de opleiding HBO Sportmanagement aan de HAN. Sinds 2001 geeft hij tennistraining aan spelers t/m niveau 4. Begin 2011 richtte hij Orange Tennis op om verenigingen en tennistrainers te versterken. Als trainer werkt hij vanuit de visie dat je tennis speelt voor je plezier, en dat kun je doen op ieder niveau van niveau 9 tot 1. Professionaliteit en het delen van kennis staan bij hem hoog in het vaandel.  Zijn passie voor tennis wil hij delen met zoveel mogelijk mensen. In zijn optiek verdient iedereen kwalitatief goede tennistraining.

 

Niels Noordmans

Niels Noordmans (Tesqua)

Niels Noordmans is een B-licentie trainer en geeft sinds 2012 tennistraining bij Tesqua Health and Sports Centre. Niels is een enthousiaste trainer die zelf nog steeds op een mooi hoog niveau speelt (niveau 3). Niels geeft training aan de jeugd en de senioren en dit doet hij met veel passie en plezier. Naast zijn werkzaamheden als tennistrainer is Niels werkzaam als Fysiotherapeut en mag hij graag hardlopen, wielrennen en fitnessen.

Theo Schoofs

Theo Schoofs (Tesqua)

Theo Schoofs werkt al ruim 35 jaar in de tenniswereld, Theo heeft ervaring op nationaal een internationaal niveau o.a. door het jaren lang trainen van zijn dochter Bibiane Schoofs, samen hebben zij de top 150 van de wereld bereikt. Ben je intrinsiek gemotiveerd en bereid om hard te werken dan ben je bij Theo altijd aan het goeie adres. Theo geeft sinds 2013 onder de vlag van Orange Tennis tennistraining bij Tesqua. Recreanten en wedstrijdspelers zijn bij Theo Schoofs aan het goede adres.

Robbert van der Staaij

Robbert van der Staaij (Tesqua)

Robbert van der Staaij geeft sinds de winter van 2012 tennistrainingen bij Tesqua in Ede. Robbert is in het bezit van de A-licentie en is nog steeds een actieve speler die op niveau 4 speelt. Robbert is naast de tennisbaan ook erg actief op de racefiets en hij loopt graag hard.

Theo Schoofs

Sander Verschagen (TC Lunteren)

Sander Verschragen is sinds 1 april 2014 het gezicht van TC Lunteren, waar hij tennislessen verzorgt voor beginners en gevorderde tennissers, zowel junior als senior. Daarnaast is hij veelvuldig langs de baan te zien. Een clubtrainer staat namelijk niet alleen op de baan, maar is ook tijdens toernooien, competities en andere activiteiten aanwezig. Sander sinds 2006 tennisleraar en is in het bezit van de B-licentie. Naast tennisleraar heeft Sander ervaring als fitnessinstructeur en duursporter. Hij houdt van wielrennen en hardlopen en vindt het heerlijk om af en toe een goed boek te lezen. Samen met zijn vriendin en 2 dochters woont hij in Veenendaal.

Erik de Bakker

Erik de Bakker

Erik de Bakker heeft meer dan 30 jaar ervaring als club en bondstrainer.

Erik werkt als ondersteuning bij TC Lunteren en is in het bezit van een C – licentie.

Wil jij je tactisch inzicht voor het enkel of dubbelspel  verbeteren ,of wil je gewoon lekker aan je slagen werken dan ben je bij Erik op het juiste adres.