Tennistrainers

Vanuit Orange Tennis en Orange Tennis TCL geven verschillende tennistrainers training. De trainingen worden verzorgd bij TC Lunteren en Tesqua in Ede.

André Maessen

André Maessen (Tesqua)

André Maessen haalde zijn KNLTB B-licentie aan het CIOS en deed de opleiding HBO Sportmanagement aan de HAN. Sinds 2001 geeft hij tennistraining aan spelers t/m niveau 4. Begin 2011 richtte hij Orange Tennis op om verenigingen en tennistrainers te versterken. Als trainer werkt hij vanuit de visie dat je tennis speelt voor je plezier, en dat kun je doen op ieder niveau van niveau 9 tot 1. Professionaliteit en het delen van kennis staan bij hem hoog in het vaandel.  Zijn passie voor tennis wil hij delen met zoveel mogelijk mensen. In zijn optiek verdient iedereen kwalitatief goede tennistraining.

 

Niels Noordmans

Niels Noordmans (Tesqua)

Niels Noordmans is een B-licentie trainer en geeft sinds 2012 tennistraining bij Tesqua Health and Sports Centre. Niels is een enthousiaste trainer die zelf nog steeds op een mooi hoog niveau speelt (niveau 3). Niels geeft training aan de jeugd en de senioren en dit doet hij met veel passie en plezier. Naast zijn werkzaamheden als tennistrainer is Niels werkzaam als Fysiotherapeut en mag hij graag hardlopen, wielrennen en fitnessen.

Theo Schoofs

Theo Schoofs (Tesqua)

Theo Schoofs werkt al ruim 35 jaar in de tenniswereld, Theo heeft ervaring op nationaal en internationaal niveau o.a. door  jaren lang te trainen met zijn dochter Bibiane Schoofs, samen hebben zij de top 150 van de wereld bereikt. Ben je intrinsiek gemotiveerd en bereid om hard te werken dan ben je bij Theo altijd aan het goeie adres. Theo geeft sinds 2013 onder de vlag van Orange Tennis tennistraining bij Tesqua. Recreanten en wedstrijdspelers zijn bij Theo Schoofs aan het goede adres.

Robbert van der Staaij

Robbert van der Staaij (Tesqua)

Robbert van der Staaij geeft sinds de winter van 2012 tennistrainingen bij Tesqua in Ede. Robbert is in het bezit van de A-licentie en is nog steeds een actieve speler die op niveau 4 speelt. Robbert is naast de tennisbaan ook erg actief op de racefiets en hij loopt graag hard.

Erik de Bakker

Erik de Bakker

Erik de Bakker verzorgt de tennistraining bij TC-Lunteren en Tesqua. Bij TC-Lunteren is Erik het eerste aanspreekpunt voor alle zaken rondom de tennistrainingen. Erik heeft meer dan 30 jaar ervaring als club- en selectietrainer. Erik heeft een ontzettend grote passie voor Tennis, hij heeft in het verleden zijn A/B en C-licentie behaald. Vanuit zijn jaren lange ervaring met spelers van alle niveaus zal Erik je naar een hoger tennisniveau brengen.

Wil jij je tactisch inzicht voor het enkel of dubbelspel  verbeteren ,of wil je gewoon lekker aan je slagen werken dan ben je bij Erik aan het juiste adres.

Erik de Bakker

Eliza de Bakker

Eliza de Bakker verzorgt tennistraining bij  Tesqua. Eliza heeft jaren lange ervaring als clubtrainer met jeugdgroepen en seniorengroepen. Eliza speelt zelf ook nog steeds op een mooi tennisniveau en volgt met veel plezier de prestaties van haar tennisdochters. Samen met André is Eliza bezig om de jeugdafdeling van Tesqua te laten groeien.