Vacature 2de tennistrainer TC-Lunteren

Vanaf de periode augustus/september 2017 zijn wij opzoek naar een 2de trainer voor TC-Lunteren. De werkzaamheden kunnen in overleg starten in de periode 21 augustus – 9 oktober 2017.

Je dient als trainer minimaal in het bezit te zijn van een A-licentie en de applicatiecursus Tenniskids is een pré. Je gaat zelfstandig werken onder aansturing van een C-licentie trainer. Je dient affiniteit te hebben met het lesgeven aan jeugdgroepen vanaf 6 jaar. Naast het verzorgen van jeugdtraining zal de trainer ook ingezet worden op seniorentrainingen (18+). Naast de huidige C-licentie trainer zoeken wij een jonge, dynamische teamplayer met lange termijnvisie om het trainersteam te complementeren, de voorkeur heeft rond de 25 tot 35 jaar.

We hebben voor de trainer 10 tot 15 uur aan tennislessen liggen, verspreid over 2-3 dagen. Het is mogelijk dit aantal uur uit te breiden naar 15+ uren. Naast het verzorgen van tennistrainingen kan de trainer ook ingezet worden voor het verzorgen van activiteiten op de vereniging (clinics, jeugdactiviteiten, schooltennis, etc.).

Het is mogelijk de werkzaamheden in loondienst uit te voeren of als ZZP’er.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met André Maessen via info@orangetennis.nl of 06-16177271.