winter driedaagse 2017

 

Net als vorig jaar willen de leukste tennisverenigingen van Nederland weer een leuk toernooitje organiseren. En met de leukste tennisverenigingen bedoelen we natuurlijk TCL, Dicke Rijst en Tesqua.

De dagen waarop dit zal gebeuren zijn 11 maart bij TCL in Lunteren, 18 maart bij Dicke Rijst in Renswoude en 25 maart bij Tesqua in Ede.

Het worden weer gezellige dagen waarin weer lekker getennist kan worden. Ook maakt het niet uit of je nu in Rood, Oranje, Groen of Geel zit want iedereen kan mee doen en kan inschrijven op het onderdeel wat bij jou past.
Je kan je opgeven voor de single, de dubbel of beide. Ook maakt het niet uit of je een dubbel gaat doen met een jongen of een meisje. De pooltjes zullen namelijk zo gemaakt worden dat je tegen een jongen of tegen een meisje gaat spelen.

De speeltijden zullen zijn van 12:00 tot 17:00 en net als de vorige keer zullen het weer gezellige dagen vol tennis worden. Je dient alle 3 de speeldagen beschikbaar te zijn.

Dus waar wacht je op…..Je kan je inschrijven tot 20 februari via www.toernooi.nl gebruik op toernooi.nl de zoekterm “winter driedaagse 2017”

Sportieve groet,

Dicke Rijst, TCL en Tesqua